Samenwerking tussen COCOBANCO en Danique Pater van YourTravel is vandaag 14 maart 2019 officieel bezegeld.

Mehran Pourmiri en Danique Pater zijn beiden aangesloten bij Ondernemersfabriek in Drenthe. Zij zijn door de business developer John Boersma aan elkaar voorgesteld met als doel grondslag voor samenwerking te verkennen. Na de eerste kennismaking tussen beiden was gelijk een klik. Beiden zijn enthousiaste en reislustige ondernemers die maar een doel nastreven: beste reisbestemmingen ontdekken en reizigers bedienen met het best reisadvies en service.

Danique Pater is zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij YourTravel. Danique: “Mehran is een zeer ambitieuze ondernemer die vol passie kan vertellen over Iran. Door deze opkomende vakantiebestemming en vooral veelzijdige bestemming een uitstekende partner voor YourTravel Danique, die haar klanten graag laat verassen”.

Mehran Pourmiri is eigenaar van COCOBANCO, een reisorganisatie gespecialiseerd op individuele – en rondreizen in Iran. Mehran:”Danique is een ondernemer met bijzonder goede eigenschappen, zowel qua persoonlijkheid als ondernemerschap. Haar affiniteit met reizen en in het bijzonder met het Midden-Oosten maakt dat ze uitstekende partner is voor COCOBANCO.”