Reizen naar Iran met een speciaal thema. Yogareizen Iran, een volledige ontspanning aan de Kaspische Zee

 

Reizen naar Iran met een speciale thema is een uniek aanbod. Een van de themareizen van Cocobanco Nederland is een 8-daagse yogareis in het noorden van Iran. Om de reis voor iedereen plezierig te maken hebben we het aantal deelnemer beperkt tot 8 personen. Zie vertrekdata.

 

De reis

De reis begint op Schiphol. Met een tussenstop in Wenen of Istanbul vliegen we door Teheran. Bij aankomst worden we eerst naar het hotel gebracht om even bijkomen van vliegreis. Daarna vertrekken we met een busje naar Chamkhaleh. Deze stad ligt aan de Kaspische Zee in een vredige omgeving. In Chamkhaleh verblijft u in het hotel Setareyeh Darya. Dit is een bijzonder hotel aan de zee met goede faciliteiten.

 

Faciliteiten

Tijdens de reis hebben we een busje met chauffeur tot onze beschikking. Dus kunnen we daar vrij rondreizen en de omgeving verkennen. Uw yoga-instructeur heet Fereshteh. Van haar krijgt u drie yogalessen. Tussen de yogadagen door hebben we een rustdag ingepland. Op deze dag gaan we samen de omgeving nader verkennen en brengen een bezoek aan de authentieke bazaar van Rasjt. Daarna brengen we een bezoek aan het dorp Masal, ook bekend als lost heaven.

Tijdens de reis beschikken we over professionele hulp. Mocht u behoefte hebben aan een gesprek of wil je even uw hart luchten, staat ze direct voor u klaar. Zij is psycholoog en spreekt vloeiend Engels. Lees op deze pagina wat er verder inbegrepen is in deze reis.

 

Kleding

In Iran gelden bepaalde kledingvoorschriften voor vrouwen. Een los hoofddoekje of een sjaal over uw hoofd is voldoende. Verder dragen vrouwen lange vest of tuniek. Om te voorkomen dat u het minst of geen hinder ondervindt van kledingvoorschriften tijdens de yogalessen, gaan we naar rustige plekken buiten de stad. Daar kunt u zich tijdens de oefening zonder afleiding concentreren.

 

Tips

Hoe vraag ik visum aan voor Iran

Iran heeft een soepele regels voor toeristen. Via deze website [hier link website visa application] kunt u zelf een visum voor Iran aanvragen. De kosten zijn €50,00. Na het indienen van de aanvraag krijgt per email u het E-Visum direct digitaal toegestuurd. Lees op onze blogpagina hoe u eenvoudig visum voor Iran kunt aanvragen.